Heuvelland4daagse 2024

Wilt u na afloop van uw wandeling een lekkere verse gezonde maaltijd dan kunt u na het wandelen terecht bij eetcafé t Vöske, gelegen aan de finish. Hier kunt u “met de pot mee eten” voor 15€ pp.

Reserveren of weten wat er tijdens de dagen "met de pot mee gegeten" kan worden? Bekijk hier het menu (menu en toelichting reserveren wordt via pdf aangeboden)

Begin de dag met een super start en bestel uw ontbijt bij het Voske om mee te nemen voor de wandel 4 daagse!

HOE HET WERKT

  1. Reserveer jouw gewenste ontbijtpakket of dagmenu vóór 1 augustus o.v.v. bijbehorende datum & tijdslot per e-mail via info@eetcafevoske.nl.
  2. De reservering dient vooraf betaald te worden. Dit kan per bankoverschrijving op onderstaand bankrekeningnummer, waarbij je de omschrijving voorziet van de benodigde informatie (datum, tijdslot, naam en tel. nummer).
  3. Je reservering is na bevestiging van betaling (!) definitief. We zien je graag op het gereserveerde tijdslot in de grote zaal van ‘t Vöske.

ONTBIJTPAKKET €12,50 p.p. Vooraf bestellen en betalen verplicht volgens bovenstaande wijze. Afhalen tussen 06:00 - 10:00 uur op donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag.

DAGMENU €15,- p.p. Vooraf bestellen en betalen verplicht volgens bovenstaande wijze. Excl. consumpties à €2,70 (bier/fris/water) & €5,- (wijn).

Meer weten over de Heuvelland 4 daagse? Check: www.heuvelland4daagse.nl/

Andere nieuwsberichten

Live optreden: Habib Koité en Bamada

De Malinese zanger-gitarist Habib Koité is een van de populairste Afrikaanse muzikanten van de afgelopen 25 jaar. Sinds 1994 touren Koité en zijn groep Bamada bijna onophoudelijk de wereld over. Ze gaven al meer dan 1500 shows en dat verklaart mede het uitermate hechte groepsgeluid. Zijn muzikale formule: een kruisbestuiving horen van traditionele Malinese muziekstijlen en westerse pop, rock en blues.

Houd de website of onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie of het tijdstip van het optreden.Gedurende zijn carrière, die 7 albums en ontelbare concerten over de hele wereld, heeft Habib Koite zijn eigen kenmerkende gitaarstijl ontwikkeld zijn eigen stijl van gitaarspelen, waarin je invloeden kunt herkennen invloeden en die van andere muziekstijlen zoals blues, of zelfs, hier en daar en zelfs, hier en daar, een paar vleugjes Cubaans geluid.  Zijn muziek zijn muziek een staalkaart van het rijke instrumentarium van de traditionele met muzikale arrangementen die zijn intieme zang perfect versterken. Habib Koité heeft zijn eigen weg gekozen, een weg die zowel doordrenkt is van de tradities van zijn land als met zijn tijd meegaat. Maar het is vooral op het podium dat de virtuoze gitarist zichzelf onthult.

louterkombucha

Ken je @louterkombucha al? Een heerlijk friszoet drankje, gebrouwen met natuurlijke producten. Met een brouwerij in ons eigen Zuid-Limburg is dit drankje een waar streekproduct. Benieuwd geworden? Kom het proeven bij 't Vöske. Wij schenken namelijk 3 unieke smaken Louter Kombucha, heerlijk op een warme lente- of zomerdag als vandaag!