louterkombucha
Ken je @louterkombucha al? Een heerlijk friszoet drankje, gebrouwen met natuurlijke producten.

Welkom terug bij 't Vöske!

“Doa, in dat dörrep boven op de berg, beleaf se ’t échte bourgondische leven. Ömgeve door de glooiende heuvels, geneetend van ’n koud pilske op ’t terras. Beleaf de Limburgse gastvrijheid in os authentieke pand aan de “Groate Sjtroat”.”

“Daar, in dat dorp boven op de berg, beleef je het échte bourgondische leven. Omgeven door de glooiende heuvels, genietend van een koud pilsje op het terras. Beleef de Limburgse gastvrijheid in ons authentieke pand aan de “Grote Straat”.”

Bourgondisch genieten doe je bij ons de hele dag door. Of je nu komt lunchen, borrelen of dineren: ons enthousiaste team staat klaar om je het allerlekkerste te serveren. Met liefde bereid. Plof neer op ons terras na het trotseren van de Limburgse heuvels, geniet van een knusse borrel met vrienden of laat je verwennen met een uitgebreid diner. De échte Limburgse gastvrijheid ervaar je hier.

Pre-opening vanaf 1 februari

’t Vöske is terug! - Als nieuwe eigenaren verwelkomen we jullie graag in de ambiance die jullie van ’t Vöske gewend zijn. Vanaf 1 februari staan we vijf dagen in de week, van ’s ochtends tot ’s avonds laat, weer klaar om je bourgondisch te laten genieten. We laten je graag alvast proeven van de vertrouwde sfeer, waarna we later dit jaar de officiële heropening zullen vieren met een vernieuwde uitstraling. Kom langs en proost samen met ons op de terugkeer van ’t Vöske!