't Vöske support oranje
Volg de EK wedstrijden van Nederland op onze 65" tv! Let op; maandag 17 en dinsdag 18 juni zijn we vanaf 11.00 geopend!
Special event:
Café quiz
Vrijdag 20 juni, aanvang 20.00 bij Eetcafé 't Vöske

Welkom terug bij 't Vöske!

“Doa, in dat dörrep boven op de berg, beleaf se ’t échte bourgondische leven. Ömgeve door de glooiende heuvels, geneetend van ’n koud pilske op ’t terras. Beleaf de Limburgse gastvrijheid in os authentieke pand aan de “Groate Sjtroat”.”

“Daar, in dat dorp boven op de berg, beleef je het échte bourgondische leven. Omgeven door de glooiende heuvels, genietend van een koud pilsje op het terras. Beleef de Limburgse gastvrijheid in ons authentieke pand aan de “Grote Straat”.

Bourgondisch genieten doe je bij ons de hele dag door. Of je nu komt lunchen, borrelen of dineren: ons enthousiaste team staat klaar om je het allerlekkerste te serveren. Met liefde bereid. Plof neer op ons terras na het trotseren van de Limburgse heuvels, geniet van een knusse borrel met vrienden of laat je verwennen met een uitgebreid diner. De échte Limburgse gastvrijheid ervaar je hier.

EK 2024

't Vöske support oranje!

Kom tijdens het EK naar eetcafé 't Vöske en kijk met ons op een 65" TV de wedstrijden van Oranje (en eventueel andere wedstrijden ;-).

We starten op 16 juni met Polen - Nederland om 15.00 

Let op; maandag 17 en dinsdag 18 juni zijn we vanaf 11.00 geopend!