Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina


Eetcafé 't Vöske 
Grote straat 8
6325EC Berg en Terblijt

t. 043 852 1995
e. info@eetcafevoske.nl

Facebook: https://www.facebook.com/eetcafevoske
Instagram: https://instagram.com/eetcafevoske.nl

Contactformulier


 


FAQ

• Hoe gaan jullie om met allergieën en dieetwensen?
Uiteraard doen wij ons uiterste best om rekening te houden met allergieën en dieetwensen. Belangrijk is dat we op voorhand hierover worden geïnformeerd. Ook dien je bij aankomst ons personeel op de hoogte te stellen van eventuele intoleranties of allergieën.

• Zijn onze huisdieren welkom?
We begrijpen maar al te goed dat je na een wandeling met je viervoeter bij ons op het terras of in het eetcafé wilt neerploffen. Jouw trouwe viervoeter is dan ook van harte welkom bij ons!

• Hoe gaan jullie om met alcohol en minderjarigen?
Onder de 18 jaar serveren wij geen alcohol. Onze medewerkers kunnen vragen om een identiteitsbewijs. Geen ID-kaart bij je? Dan kunnen wij je geen alcohol verschaffen.

• Mag er gerookt worden?
Op ons terras mag er gerookt worden. Ons eetcafé is daarentegen geheel rookvrij.

• Wat als ik te laat kom opdagen?
Red je het niet om op de afgesproken tijd te arriveren? Neem dan telefonisch contact met ons op, zodat we op de hoogte zijn van jouw aankomsttijd. Laat je ons niets weten? Dan kan het voorkomen dat de gewenste tafel niet meer beschikbaar is.